Félvér Tábor - Camp Half-Blood

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Félvér Tábor - Camp Half-Blood

Szerepjáték a Percy Jackson című film alapján. Lépj be az isteni világba!

Staff

Noctis Parvulus 1-2
Loryanne Artenton, táborvezető

Latest topics

» the best deceptions - percy jackson rpg
Noctis Parvulus I_icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 4:03 pm by cassie

» Sunlight University
Noctis Parvulus I_icon_minitimeCsüt. Júl. 21, 2011 6:37 pm by Vendég

» Megérint a sötétség
Noctis Parvulus I_icon_minitimeSzomb. Júl. 09, 2011 7:27 pm by Vendég

» ~.Brave New World.~ FRPG -J.R.Ward & Kresley Cole könyvei alapján
Noctis Parvulus I_icon_minitimeKedd Jún. 28, 2011 9:15 am by Vendég

» ~Welcome to New York~
Noctis Parvulus I_icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 9:39 pm by Vendég

» Supernatural FRPG
Noctis Parvulus I_icon_minitimeHétf. Jún. 13, 2011 1:14 pm by Vendég

» Black Rose Művészeti Iskola
Noctis Parvulus I_icon_minitimeVas. Jún. 05, 2011 3:28 pm by Annabeth Chase

» Nefilim...
Noctis Parvulus I_icon_minitimeVas. Május 29, 2011 11:14 am by Vendég

» Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól!
Noctis Parvulus I_icon_minitimeVas. Május 22, 2011 8:30 pm by Elizabeth Quinn Hudson

» EOF - Empire of Fantasy
Noctis Parvulus I_icon_minitimePént. Május 20, 2011 5:23 pm by Vendég

Top posters


  Noctis Parvulus

  avatar
  Shade
  Vendég

  Noctis Parvulus Empty Re: Noctis Parvulus

  Témanyitás  Shade Hétf. Feb. 07, 2011 1:28 am

  Új bannerünk:

  Noctis Parvulus B30ycjhyhah5wan3o7o8

  ”Lumina in tenebris clariora sunt...sic fata volunt!
  Sötétben tündöklőbb a fény...a sors akarta így!”


  Egy világ, mely egy világ pusztulásával kezdődött. Egy világ, hol két faj áll szemben egymással a Noctis parvulus (vámpírok) és a Lamia (boszorkányok). Ősi ellentét, mély fájdalom, düh, harag és a közös múlt, mely elválaszthatatlan kötelékként fűzi őket össze. Noctis Sanguinis, a vámpírok sötét birodalma, hova a ragyogó napsugarak soha nem érnek el. A vörösen izzó hold festi rozsdavörösre fényével a vámpírok ősi titkokat rejtő épületeinek falait. A birodalom élén a Noctis Archos, a vámpírherceg áll, vámpírvárosaikat pedig, hozzá hűséges vámpírurak irányítják. Övék e táj, mely örök sötétségben áll. Ők élet és halál urai...
  A birodalmi városok vastag kőfalain túl, Umbra plaga tájain élnek a kívülállók. Száműzött vámpírok, akik képtelenek voltak beilleszkedni a társadalomba. Innen nem messze, Lunaris foris vidékein él a Sanguis Lupus, azaz a vérfarkasok népe elenyésző számban, szoros szövetségben a Felinae-ekkel. Vérfarkasok és vérmacskák, kikhez a sors nem volt kegyes. Az életben maradásért küzdenek, fajtájukat az Idő ítélte pusztulásra. Ezen, a vámpírok uralta földön élnek a Mortalis-ok (halandók), akik hajdanán a világ urai voltak, de világuk pusztulásával ők is csak egyek lettek a sok faj közül, akik felett a vámpírok uralkodnak…

  A birodalmon határait átlépve a varázslat földjére jutunk, egy mágiajárta vidékre, hol a boszorkányok laknak örök napsütésben. Boszorkányközösségek békében élnek egymás mellett, de mindegyik közösség a saját szabályai szerint tengeti mindennapjait. Sellarya szigetén áll egy kastély, egy lélekvesztő labirintus közepén, ahol mély álomba a jégbezárt Kela'ila alszik hosszú évszázadok óta. A leghatalmasabb boszorkány, ki valaha létezett, a boszorkányvilág nagyasszonya. Itt élnek, a sziget területein osztozva a Vedák és a Shamanok is, misztikus világuk magával ragadja az arra járót.
  A boszorkányok földjén állnak egy régi királyság, a hajdani Elves Birodalom maradványai, utolsó emlékek egy büszke nép, az Elves-ek (elfek) évezredes kultúrájából. Az elvesek földjén találtak otthonra a Camena-k és a Nympha-k (kamenák és nimfák), a varázsvilág legapróbb, Földanyához legközelebb álló teremtményei.

  A két birodalom határán, Caelestis sziklás hegyvonulatai között élnek többek között a Diabolus Venator-ok, a démonvadászok népe, akik erejükkel és tudásukkal a démonok ellen harcolnak, őrizve a békét, a vámpírokkal és a boszorkányokkal szövetségben.

  S fent északon, a Diabolus-ok (démonok) sivatagos, sivár földjén járó szellemek küzdenek lelkedért, s közben ezer és ezer régi mesét suttognak a sötét éjszakába. Régi romos városok: Leningrad és Moscva sötét utcái egy régi világ emlékeit őrzik. Mesélnek egy világról, hol élet volt, arany és gyémánt, s melyből mára csak halál, por és hamu maradt.

  Lépj hát be te is Noctis Parvulus sötét és veszélyekkel teli misztikus világába! Légy részese te is a kalandnak!
  avatar
  Shade
  Vendég

  Noctis Parvulus Empty Noctis Parvulus

  Témanyitás  Shade Pént. Jan. 07, 2011 1:50 pm

  Noctis Parvulus Fox1mw1uwdin8gxebfb
  "I don't care about the sun...There's only cold rain...And even rainbows glowing black...When I dream dusk in your head...I don't care about this life...It's not worth living...Because you don't live a life alone..."

  Nyitsd ki a szemed, és egy világ tárul eléd! Egy világ, mely egy világ pusztulásával kezdődött. Egy világ, hol két faj áll szemben egymással a Noctis parvulus (vámpírok) és a Lamia (boszorkányok). Ősi ellenétét húzódik eme két nép között. Mély fájdalom, düh, harag és a közös múlt, mely elválaszthatatlan kötelékként fűzi őket össze.

  Noctis Sanguinis, a vámpírok birodalma - Örök félhomály lengi be e vidéket, hova a ragyogó napsugarak soha nem érnek el. A tájon hűvös szellő suhan át, járja táncát az örökléten át. A vörösen izzó hold festi rozsdavörösre fényével a vámpírok ősi épületeinek falait. Ezek a falak ősi titkokat rejtenek. A birodalom élén a Noctis Archos, a vámpírherceg áll, vámpírvárosaikat pedig hozzá hűséges vámpírurak irányítják. Övék e táj, mely örök sötétségben áll. Ők élet és halál urai...

  A birodalmi városok vastag kőfalain túl, Umbra plaga tájain élnek a kívülállók, azok a vámpírok, akik képtelenek voltak beilleszkedni a társadalomba. Ezen kietlen területektől nem túl messze, Lunaris foris vidékein él a Sanguis Lupus, azaz a vérfarkasok népe elenyésző számban. Vérfarkasok, kikhez a sors nem volt kegyes. Az életbenmaradásért küzdenek nap mint nap, fajukat az idő pusztulásra itélte. Ezen, a vámpírok uralta földön élnek a Mortalis-ok (halandók), akik hajdanán a világ urai voltak, de világuk pusztulásával ők is csak egyek lettek a sok faj közül, akik felett a vámpírok uralkodnak. Köztük élnek a nomádok és az éjbenjárók.

  A birodalmon határait átlépve a varázslat földjére jutunk. Egy mágiajárta vidék, hol a boszorkányok laknak. Boszorkányközösségek békében élnek egymás mellett, de mindegyik közösség a saját szabályai szerint éli mindennapjait. Sellarya szigetén áll egy kastély, egy lélekvesztő labirintus közepén, ahol mély álomba a jégbezárt Kela'ila alszik hosszú évszázadok óta. Kela'ila a leghatalmasabb boszorkány, ki valaha létezett. Ezen a szigeten élnek a Vedák és a Shamanok is, misztikus világuk magával ragadja az arra járót.

  A boszorkányok földjén állnak egy régi királyság, a hajdani Elves Birodalom maradványai, utolsó emlékek egy büszke nép, az Elves (elfek) évezredes kultúrjából. Fent északon, a Diabolus-ok (démonok) sivatagos, sivár földjén járó szellemek küzdenek lelkedért, s közben ezer és ezer régi mesét suttognak a sötét éjszakába. Régi romos városok: Leningrad és Moscva sötét utcái egy régi világ emlékeit őrzik. Mesélnek egy világról, hol élet volt, arany és gyémánt, s melyből mára csak halál, por és hamu maradt. S a két birodalom határán, Caelestis sziklás hegyvonulatai között élnek a Diabolus Venator-ok, a démonvadászok népe, akik erejükkel és tudásukkal a démonok ellen harcolnak, őrizve a békét, a vámpírokkal és a boszorkányokkal szövetségben.

  Lépj hát be te is Noctis Parvulus sötét és veszélyekkel teli misztikus világába! Légy részese te is a kalandnak!

   Pontos idő: Kedd Jún. 22, 2021 2:09 pm